tysdag 19. januar 2010

Eg - ein bloggar?

Etter å i lengre tid ha uttalt meg svært kritisk om behovet for å dele smått og enda mindre med alle og ein kvar på nettet er eg sjølv blitt ein bloggar..
Så kjem det store spørsmålet - kva vil EG dele med verda? Har ikkje svaret klart for meg enda, men set mi lit til at skodda vil lette etter kvart...

2 kommentarer:

  1. Ein må følgje med i tida, men det er du som bestemmer kva du skal skrive. Håper skodda letta når du kom heim til gode Sunnmøre. :-D

    SvarSlett
  2. Ja, litt slik har eg vore også. Syns ikkje noko om desse dagbøkene med alle mogelege tankar og meiningar som folk i alle aldrar legg ut på nettet. Syns kanskje der er verst at unge tenåringar legg ut så mykje. Vi veit jo at dei framover dei næraste åra vil gå gjennom ei stor utvikling og hormonane boblar. Er det sikkert at dei vil synst det er så kult å ha all den informasjonen på nettet etterpå??

    Men ein slik fagleg blogg har eg tenkt eg ville ha. Så no er eg jo igang, og der skal eg prøve å vere veldig bevisst på kva eg legg ut av bilete, og kva eg skriv :)

    SvarSlett